Loading Laddar...
 

 

Intensivutbildning

Om du är intresserad av att arbeta för att fixa ditt körkort på kortare tid så kan vi även erbjuda intensivutbildningar.

En intensivutbildning kostar lika mycket som en utbildning under en längre tid men istället för att dra ut på utibildningen i 2-3 månader så tar man den på 2-3 veckor, beroende på vad det finns för tider tillgängliga på Trafikverket.  Priserna finner du här på hemsidan men kan dra förslag på vad som blir mest prisvärt här:

Lärarna brukar räkna på att det eleven kör mellan 25-30 lektioner, av denna anledning bokar vi alltid in 30h, kan bli mer och kan även bli mindre beroende på hur varje lektion går.

De flesta köper då oftast startpaket 2 som innehåller: Teorikurs, Bokpaket, Obegränsat antal datatester, Risk1an, Halkbanan, Inskrivning samt 5 körlektioner á 60min. Pris: 9450:- 

När man sedan använt de 5 timmar som ingår i paketet köper man oftast till 2 körlektionspaket á 10 timmar. Pris: 7900:-/st.

Behövs fler lektioner än det så går det även att komplettera med enstaka körlektioner (820kr/timme). OM det skulle vara så att man behöver mindre körlektioner än vi bokat in och man redan har betalat för paketen så får man självklart tillbaka för de lektioner man inte förbrukat så länge det sker inom 12månader.

 

Sedan tillkommer även lite fler kostnader så som Bilhyra vid körprov(500kr), Teoriprov(325kr), Körprov(800kr), Fotografering till körkortet(80kr), Tillverkning av körkort(150kr).

Som sagt, beroende på om man behöver fler körlektioner kan det bli mer och behöver man inte alla körlektioner kan det bli mindre.

 

Prislista

Mer information om att ta B-körkort hittar du under fliken B-körkort.

 

Priset för din utbildning beror på hur många lektioner du behöver samt om du redan är godkänd på någon av riskutbildningarna.
Kontakta oss för att få prisuppgifter och mer information på: 0910-84700 eller staans.trafikskola@gmail.com

 

 

Boende kan du boka hos dessa (klicka på länken för vägbeskrivning):

Hotell Stensborg

Bed & Breakfast "Gränden"

Skellefteå stadshotell

Best Western Malmia